Φυσούνες

ΦΥΣΟΥΝΕΣ

Οι φυσούνες φορτοεκφόρτωσης ενώνουν στεγανά τις πόρτες του κτιρίου με τα μεταφορικά μέσα προστατεύοντας τα εμπορεύματα σας έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον κατά την φόρτωση ή εκφόρτωση τους.

 

Δημιουργούν ικανοποιητικές συνθήκες εργασίας και μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας καθώς εμποδίζουν σκόνη, βροχή και αέρα να έρθουν σε επαφή με το εσωτερικό του κτιρίου και τους εργαζόμενους.

 

Για την φορτοεκφόρτωση ορισμένων τροφίμων η χρήση φυσούνας επιβάλλεται από τους υγειονομικούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι φυσούνες διακρίνονται σε τύπο κουρτίνας ή φουσκωτής ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους.

 

Στην πρώτη περίπτωση το φορτηγό οπισθοχωρεί και ωθεί τα ελαστικά μέρη της φυσούνας που επικαλύπτουν την επιφάνεια του στα πλαϊνά μέρη και την οροφή σφραγίζοντας το.

 

Στην δεύτερη το όχημα σταθμεύει μπροστά από την αποβάθρα στην κατάλληλη απόσταση και τα μαξιλάρια της φυσούνας “φουσκώνουν” γύρω από το όχημα προσφέροντας υψηλά ποσοστά στεγανοποίησης.

 

Ο πρώτος τύπος είναι ο πιο διαδεδομένος ενώ ο δεύτερος αποτελεί άριστη λύση για βιομηχανίες τροφίμων.

ASSA ABLOY CRAWFORD

Οι φυσούνες της Assa Abloy – Crawford είναι ιδανικές λύσεις για όσες επιχειρήσεις θέλουν να εξοικονομήσουν  ενέργεια.

 

Το όχημα σταθμεύει στην φυσούνα και σφραγίζει ιδανικά δίνοντας προστασία από την κακοκαιρία κατά τη διάρκεια της φόρτωσης και εκφόρτωσης.

Έτσι παρέχονται βελτιωμένες συνθήκες εργασίας και μειώνετε η είσοδος σκόνης μέσα στο κτίριο.

 

Η Assa Abloy – Crawford έχει αναπτύξει μια σειρά από μοντέλα φυσούνας  σε διάφορα μεγέθη που πληρούν όλες τις απαιτήσεις των πελατών και είναι κατάλληλες για όλα τα οχήματα.

ds6060a

DS6060A

Η  DS6060A είναι η βασική λύση φυσούνας. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και τα πανιά είναι εύκαμπτα για να ακουμπούν πάνω στο όχημα και να σφραγίζουν.

 DS6060S

Η  DS6060S είναι η βασική λύση φυσούνας. Είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο χάλυβα  και τα πανιά είναι εύκαμπτα για να ακουμπούν πάνω στο όχημα και να σφραγίζουν.

ds6070b

DS6070B

Ο διαχείριση των ψυχρών ή κατεψυγμένων τροφίμων θέτει μεγάλες απαιτήσεις στην αλυσίδα τροφοδοσίας. Η φυσούνα ASSA ABLOY DS6070B προσφέρει την βέλτιστη σφράγιση για χώρους ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Σε αντίθεση με άλλους τύπους φυσούνας, το όχημα δεν σπρώχνει τα φύλλα. Αντ ‘αυτού, η φυσούνα φουσκώνει γύρω από το όχημα, παρέχοντας πλήρη σφράγιση. Η φυσούνα ASSA ABLOY DS6070B είναι κατάλληλη για όλα τα μεγέθη των οχημάτων.