Συρόμενες πόρτες

ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι συρόμενες πόρτες προσφέρουν ταχύτερο άνοιγμα και κλείσιμο επιτρέποντας σας να έχετε γρήγορη διέλευση. Σε περιπτώσεις που εφαρμόζονται αυτοματισμοί δεν έχετε καμία επαφή με τα μέρη της πόρτας εξασφαλίζοντας απόλυτες συνθήκες υγιεινής. Είναι ιδανικές για εξοικονόμηση χώρου καθώς κινούνται παράλληλα με τον τοίχο συμβάλλοντας στην γενικότερη αισθητική ενός κτιρίου.

Οι πόρτες ψυκτικών θαλάμων βρίσκουν εφαρμογή σε:

 

  • Logistics – Διανομή και αποθήκευση τροφίμων
  • Βιομηχανίες παρασκευής ευπαθών τροφίμων
  • Βιομηχανίες παρασκευής αλλαντικών
  • Βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος
  • Φαρμακοβιομηχανίες
  • Εταιρείες catering, εστιατόρια κ.α.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με βάση τη συνεχή καινοτομία η εταιρεία προμηθεύει δοκιμασμένες, ελεγμένες και προσανατολισμένες προς το χρήστη λύσεις που αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα τους.

 

Όλες οι πόρτες έχουν κοινό χαρακτηριστικό την υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και εξασφαλίζουν στον πελάτη το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Συρόμενες πόρτες  η καλύτερη λύση

Η διατήρηση ελεγχόμενης θερμοκρασίας σε χώρους επεξεργασίας και αποθήκευσης είναι μια πρόκληση για μια πόρτα που θα πρέπει να αποδεικνύει την αξία της σε μακροχρόνια χρήση, ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες. Οι συρόμενες πόρτες Foris Index για συντηρήσεις και καταψύξεις είναι οι πλέον κατάλληλες για αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα. Τα κορυφαία υλικά, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το υψηλό επίπεδο λειτουργίας όλων των μηχανικών μερών εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

Είτε χρειάζεστε ένα μικρό και ελαφρύ διαχωριστικό δωματίου, μία οικονομική λύση που εξοικονομεί χώρο πρόσβασης ή μια πόρτα που προσφέρει γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο, οι υψηλής ποιότητας συρόμενες πόρτες Foris Index για βοηθητικούς χώρους προσφέρουν τη λύση που ζητάτε.

Με πολυάριθμες  επιλογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τομέων.

Όλες οι πόρτες  μπορούν να συνδυαστούν με κουρτίνες PVC για μέγιστη μόνωση και διατήρηση της ψύξης στους αποθηκευτικούς σας χώρους.

 

Με εξαιρετική εμφάνιση ορισμένα μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε χώρους γραφείων ή συνεδριακών κέντρων εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ηχομόνωση ενώ άλλες ενδείκνυνται για χώρους παρασκευής φαγητών, φαρμακοβιομηχανίες κ.α.

* σε όλα τα μοντέλα προσαρμοσμένα μεγέθη κατόπιν παραγγελίας