Ψυκτικοί Θάλαμοι

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

kourtines-pvc

Οι λωριδοκουρτίνες PVC προσφέρουν την πιο οικονομική λύση σε περιπτώσεις που θέλουμε να μονώσουμε έναν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, καθώς είναι ιδανικές για εφαρμογές σε περιβάλλον από -30 °C έως +60 °C. Προσφέρουν γρήγορη εγκατάσταση, μέγιστη μόνωση, σφράγιση και ορατότητα με την καλύτερη απόδοση τιμής.

portes-mentesedon

Έχουμε εγκαταστήσει, επισκευάσει και συντηρήσει πολλές ανοιγόμενες πόρτες σε ψυκτικούς θαλάμους και η εμπειρία μας μπορεί να σας βεβαιώσει πως είναι οι πλέον ανθεκτικές και αξιόπιστες ενώ παράλληλα αποτελούν οικονομικότερες λύσεις σε σχέση με πόρτες που χρησιμοποιούν αυτοματισμούς για τη λειτουργία τους.

portes-flip-flap

Οι πόρτες flip-flap μάς παρέχουν τη δυνατότητα να κινηθούμε με άνεση χωρίς τη χρήση των χεριών μας και χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε υγειονομικούς χώρους.

Αποτελούν την πιο οικονομική λύση, ενώ παράλληλα προσφέρουν πολλές δυνατότητες επιλογής ανάμεσα σε υλικά, χρώματα και σχεδιασμό.

syromenes-viomichanikes-portes

Οι συρόμενες πόρτες προσφέρουν ταχύτερο άνοιγμα και κλείσιμο επιτρέποντας σας να έχετε γρήγορη διέλευση. Σε περιπτώσεις που εφαρμόζονται αυτοματισμοί δεν έχετε καμία επαφή με τα μέρη της πόρτας εξασφαλίζοντας απόλυτες συνθήκες υγιεινής. Είναι ιδανικές για εξοικονόμηση χώρου καθώς ανοίγουν παράλληλα με το δωμάτιο που κλείνουν συμβάλλοντας παράλληλα στη γενικότερη αισθητική.

anistaseis-dapedou-portes

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το πάγωμα της πόρτας στην κατάψυξη, καθώς και τη φθορά στα σημεία επαφής, είναι να τοποθετηθούν αντιστάσεις στο δάπεδο κάτω από αυτήν. Οι αντιστάσεις αυτές τοποθετούνται κατά μήκος της πόρτας και σε πλάτος ενός τουλάχιστον μέτρου (μισού μέτρου εντός της κατάψυξης και μισού μέτρου εκτός).