Γέφυρες

ΓΕΦΥΡΕΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Οι χειροκίνητες γέφυρες φόρτωσης αποτελούν οικονομικές προτάσεις για χρήση σε αποβάθρες όπου οι ανάγκες διακίνησης προϊόντων είναι μικρότερες τόσο σε συχνότητα όσο και βάρος χωρίς όμως να υπολείπονται σε ευελιξία και αξιοπιστία. Χειροκίνητες αποκλειστικά κατασκευάζονται από αλουμίνιο μεγάλης αντοχής ή χάλυβα και είναι ιδανικές για εξισορρόπηση ποικίλων υψομετρικών διαφορών μεταξύ κτιρίου και φορτηγών ενώ η αντοχή τους ποικίλει ανάλογα με την επιλογή σας.

Προσφέρουμε λύσεις  με:

Βραχίονες στήριξης

Γέφυρα με σταθερή βάση

Γέφυρα με συρόμενο οδηγό

Απλές λύσεις για εξάλειψη κρασπέδου

Λύσεις για εξάλειψη κενών μεταξύ αποβάθρας και οχήματος

Εξεζητημένες κατασκευές γεφύρωσης

Πιο στιβαρές κατασκευές χαμηλού κόστους, υψηλών φορτίων

Η Altec είναι μια γερμανική εταιρεία με παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες παγκοσμίως που προσφέρει αξεπέραστη ποιότητα σε όλα τα μοντέλα της από τον σχεδιασμό ως την παραγωγή.

Το εργοστάσιο της Altec εξειδικεύεται αποκλειστικά σε γέφυρες φόρτωσης και έχει την δυνατότητα να κατασκευάσει οποιαδήποτε ειδική κατασκευή ζητηθεί από τον πελάτη σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου του.

Τεχνικές προδιαγραφές – Γέφυρες  Altec

 

Τεχνικές προδιαγραφές (αγγλικά)

Η Assa Abloy – Crawford εκτός από τις λύσεις υδραυλικών ραμπών προσφέρει  και ράμπες χειροκίνητης λειτουργίας που καλύπτει τις ανάγκες εταιριών μεταφοράς (logistics) αλλά και άλλων που χρειάζονταν μια ευέλικτη και στιβαρή λύση αλλά ταυτόχρονα οικονομική και με μικρο κόστος συντήρησης. Οι ράμπες DB6050F,  DB6050MZ, DB6050MC και DL6010SM swingdock minidock είναι κατασκευασμένες και πληρούν  όλα τα πρότυπα ασφαλείας.