Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

episkeves-cover

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή βιομηχανικών πορτών και συστημάτων φόρτωσης όλων των οίκων εσωτερικού και εξωτερικού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Η μακροχρόνια παρουσία μας στην αγορά και η μεγάλη μας εμπειρία, μας εξασφαλίζει την δυνατότητα να μπορούμε να επισκευάζουμε κάθε τύπο βιομηχανικής πόρτας και εξοπλισμού αποβάθρας φόρτωσης.

topothetiseis-cover

Η IDS ως επίσημος αντιπρόσωπος επώνυμων οίκων του εξωτερικού (ΑSSA ABLOY CRAWFORD, ITW κ.α.) αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την προμήθεια – τοποθέτηση νέων υλικών και την διεκπεραίωση μικρών και μεγάλων έργων.

 

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας δύναται να αναλάβει την τοποθέτηση οποιουδήποτε ανταγωνιστικού προϊόντος απαιτηθεί από τον πελάτη (Hormann, Novoferm, Stertil, Campisa, Efaflex, Dynaco, MTH, Cool it,  κ.α.).

sintiriseis-cover

Εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης σας μέσα από επισταμένους ελέγχους των βιομηχανικών λύσεων, που έχετε επιλέξει.

 

Σκοπός μας να είστε πλήρως ενημερωμένοι, επισημαίνοντας σας τα προβλήματα που τυχόν θα δημιουργηθούν στην περίπτωση ελλιπούς συντήρησης του εξοπλισμού σας (πόρτες, ράμπες κ.α.)

Για την καλύτερη συντήρηση του εξοπλισμού σας η IDS παρέχει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες της με συμβόλαια συντήρησης, εξασφαλίζοντας έτσι την σωστή λειτουργία του εξοπλισμού σας αποφεύγοντας κάθε περιττή δαπάνη.