Υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χάρη στην πολυετή μας πείρα και παρουσία στον κλάδο των βιομηχανικών προϊόντων, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση του εξοπλισμού σας και σας παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής.

ypiresies_episkeues

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή βιομηχανικών πορτών και συστημάτων φόρτωσης όλων των οίκων εσωτερικού και εξωτερικού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Η μεγάλη μας εμπειρία μάς εξασφαλίζει τη δυνατότητα να επισκευάζουμε κάθε τύπο βιομηχανικής πόρτας και εξοπλισμού αποβάθρας φόρτωσης.

ypiresies_topothetiseis

Η IDS ως επίσημος αντιπρόσωπος επώνυμων οίκων του εξωτερικού (ΑSSA ABLOY CRAWFORD, ITW κ.ά.) αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία την προμήθεια και τοποθέτηση νέων υλικών, καθώς και τη διεκπεραίωση μικρών και μεγάλων έργων.

 

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση οποιουδήποτε ανταγωνιστικού προϊόντος, όπως Hormann, Novoferm, Stertil, Campisa, Efaflex, Dynaco, MTH, Cool it.

ypiresies_syntiriseis

Εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης σας μέσα από επισταμένους ελέγχους του εξοπλισμού σας.

 

Σκοπός μας να είστε πλήρως ενημερωμένοι, επισημαίνοντας σας τα προβλήματα που τυχόν θα δημιουργηθούν στην περίπτωση ελλιπούς συντήρησης.