Βιομηχανικές Πόρτες

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι βιομηχανικές πόρτες αποτελούν σημαντικό μέρος της επιχειρηματικής ροής, καθώς διευκολύνουν τις λειτουργίες logistics και αυξάνουν την ασφάλεια. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε ανασυρόμενες πόρτες, πτυσσόμενες πόρτες και ταχυκίνητες πόρτες, οι οποίες διατίθενται με πληθώρα επιλογών διαμόρφωσης.

gallery-anasiromenes-cover-350x200

Οι ανασυρόμενες πόρτες είναι ιδανικές για κτίρια βιομηχανιών με περιορισμένο χώρο γύρω από το άνοιγμα της πόρτας. Οι πόρτες ανοίγουν κάθετα και ακινητοποιούνται κάτω από την οροφή προσφέροντας άνεση στον χώρο και ελεύθερη είσοδο χωρίς κινδύνους ατυχημάτων.

FD2050P-1-350x200

Οι πτυσσόμενες βιομηχανικές πόρτες προορίζονται για κατασκευές με περιορισμένο χώρο πάνω από το άνοιγμα της πόρτας. Ελαχιστοποιούν τον χώρο οροφής που απαιτείται στο εσωτερικό του κτιρίου για την εγκατάστασή τους. Η όλη διαδικασία ανοίγματος είναι ορατή, καθιστώντας πιο ασφαλή τα περάσματα και προσφέροντας ευκρινέστερο περιβάλλον.

idservice-taxiporta-minirapid-1-350x200

Οι ταχυκίνητες πόρτες προορίζονται για το κλείσιμο κενών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στους οποίους υπάρχει μεγάλη διέλευση με απώτερο σκοπό την ταχύτερη κίνηση. Οι πόρτες αυτού του τύπου δεν καταλαμβάνουν μεγάλο όγκο μέσα σε ένα κτίριο και εξοικονομούν ενέργεια λόγω της μεγάλης ταχύτητας ανοίγματος και κλεισίματος που διαθέτουν.