Ράμπες

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΡΑΜΠΕΣ

Οι υδραυλικές ράμπες γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ του οχήματος και της αποβάθρας φόρτωσης με αποτέλεσμα η φόρτωση να γίνεται σε ένα επίπεδο διάδρομο με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τα μηχανήματα και τα προϊόντα όσο και για το προσωπικό σας. Μετά την στάθμευση του φορτηγού στην αποβάθρα σας η υδραυλική ράμπα ανυψώνεται στο μέγιστο ύψος της, ανοίγει ή επεκτείνεται το χείλος της και χαμηλώνει έως ότου να ακουμπήσει στην άκρη της επιφάνειας φόρτωσης του φορτηγού.
Η ράμπα μετακινείτε ελεύθερα ακολουθώντας τις κατακόρυφες κινήσεις του οχήματος κατά την φορτοεκφόρτωση εξαιτίας της μεταβολής του βάρους προσφέροντας άνεση στον χειριστή και ομαλή εργασία. Με την ολοκλήρωση των εργασιών η ράμπα ανυψώνεται πάλι και επιστρέφει στην αρχική της θέση.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΑΜΠΑΣ

 

Η επιλογή μιας ράμπας πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν την καθημερινή κίνηση των προϊόντων, τον σχεδιασμό του κτιρίου σας, την ένταση της κυκλοφορίας, τον τύπο των οχημάτων, το ύψος του επιπέδου της αποβάθρας και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε για τη φόρτωση και την εκφόρτωση.

 

Οι υδραυλικές ράμπες βρίσκουν εφαρμογή σε αποβάθρες φόρτωσης εταιρειών Logistics, κατασκευαστικών βιομηχανιών και εταιρειών μεταφορών, βιομηχανιών τροφίμων, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος κ.α.

ASSA ABLOY – CRAWFORD

Η Assa Abloy – Crawford, από το 1983 που μπήκε δυναμικά στην αγορά κατασκευής συστημάτων αποβάθρας φόρτωσης, σας προσφέρει μια σειρά από μοντέλα με πληθώρα χαρακτηριστικών.

 

Οι ράμπες αποβάθρας της Assa Abloy – Crawford κατασκευάζονται από χάλυβα ή αλουμίνιο με αντιολισθητικές λεπτομέρειες προσφέροντας σας μέγιστη ασφάλεια ενώ ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις εργασιών φόρτωσης και πληρούν όλους τους κανόνες και τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 1398.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΡΑΜΠΕΣ  ASSA ABLOY CRAWFORD
dl6010s-swingdock

DL6010S Swingdock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 6ton

Εύκολη σε λειτουργία ράμπα που θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας.

dl6120t-teledock

DL6120T Teledock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 6ton

Με τηλεσκοπικό χείλος είναι η βέλτιστα αποδοτική λύση για τη γενική βιομηχανία και εφαρμογές Logistic

dl6010sr-swingdock

DL6010SR Swingdock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 6ton

Είναι η λύση για την αντικατάστασης παλαιάς χωρίς να χρειάζεται οικοδομικές εργασίες.

6020tr-teledock

6020TR Teledock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 6ton

Με F-frame που διαθέτει είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση αντικαταστήσεις παλαιών ραμπών. Είναι σχεδιασμένο για τη συγκόλληση της απευθείας στο παλιό πλαίσιο της υπάρχουσας ράμπας.

dl6030c-combidock

DL6030C combidock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 6ton

Είναι η βέλτιστη λύση για θέσεις φόρτωσης και εκφόρτωση όπου σταθμεύουν οχήματα διαφόρων μεγεθών. Στα μικρότερα οχήματα επεκτείνεται μόνο το μεσαίο τμήμα του χείλους πλάτους 1000 mm ενώ στα μεγαλύτερα οχήματα, επεκτείνεται το πλήρες χείλος 2000 mm

dl6020ta-teledock-autodock

DL6020TA Teledock autodock 

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 6ton

Είναι ιδανική λύση για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάσταση εντός του κτιρίου γιατί τοποθετείτε εξωτερικά από αυτό και φέρει πάνω του την ράμπα. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα τηλεσκοπικό σύστημα χείλους.

dl6020ti-teledock-isodock

DL6020TI teledock isodock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 6ton

Είναι η βέλτιστη λύση για την εξοικονόμηση ενέργειας για φόρτωση και εκφόρτωση σε χώρους με ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η ραμπα είναι εφοδιασμένη από κάτω με ένα πάνελ πολυουρεθάνης και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει την μείωση της απώλειας ενέργειας έως και 75%.

dl6010sa-swing-autodock

DL6010SA swing autodock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 6ton

Είναι ιδανική λύση για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάσταση εντός του κτιρίου γιατί τοποθετείτε εξωτερικά από αυτό και φέρει πάνω του την ράμπα. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα αρθρωτό σύστημα χείλους.

dl6111s-swingdock

DL6111S swingdock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 10 ton ή 15 ton

Όταν οι απαιτήσεις για διέλευση των φορτίων μεγαλώνει τότε πρέπει να επιλέξετε μια ράμπα μεγαλύτερου ωφέλιμου φορτίου 10 ή και 15 τόνων

dl6121t-teledock

DL6121T teledock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 10 ton ή 15 ton

Είναι η βέλτιστη λύση για την φόρτωση και εκφόρτωση σε συνδυασμό με την δυνατότητα μεγαλύτερου φορτίου έως και 15 τόνων.

dl6111sa-swing-autodock

DL6111SA swing autodock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 10 ton ή 15 ton

Είναι ιδανική λύση για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάσταση εντός του κτιρίου γιατί τοποθετείτε εξωτερικά από αυτό και φέρει πάνω του την ράμπα με δυνατότητα μέγιστου φορτίου 10 ή 15 τόνων. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα αρθρωτό σύστημα χείλους.

dl6121ta-teledock-autodock

DL6121TA teledock autodock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης : 10 ton ή 15 ton

Είναι ιδανική λύση για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάσταση εντός του κτιρίου γιατί τοποθετείτε εξωτερικά από αυτό και φέρει πάνω του την ράμπα με δυνατότητα μέγιστου φορτίου 10 ή 15 τόνων. Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα τηλεσκοπικό σύστημα χείλους.