ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΡΑΜΠΕΣ

Οι υδραυλικές ράμπες γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ του οχήματος και της αποβάθρας φόρτωσης με αποτέλεσμα η φόρτωση να γίνεται σε έναν επίπεδο διάδρομο με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τα μηχανήματα και τα προϊόντα όσο και για το προσωπικό σας. Μετά τη στάθμευση του φορτηγού στην αποβάθρα σας, η υδραυλική ράμπα ανυψώνεται στο μέγιστο ύψος της, ανοίγει ή επεκτείνεται το χείλος της και χαμηλώνει έως ότου να ακουμπήσει στην άκρη της επιφάνειας φόρτωσης του φορτηγού.
Η ράμπα μετακινείται ελεύθερα ακολουθώντας τις κατακόρυφες κινήσεις του οχήματος κατά τη φορτοεκφόρτωση, εξαιτίας της μεταβολής του βάρους, προσφέροντας άνεση στον χειριστή και ομαλή εργασία. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, η ράμπα ανυψώνεται πάλι και επιστρέφει στην αρχική της θέση.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΑΜΠΑΣ

Η επιλογή μιας ράμπας πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν την καθημερινή κίνηση των προϊόντων, τον σχεδιασμό του κτιρίου σας, την ένταση της κυκλοφορίας, τον τύπο των οχημάτων, το ύψος του επιπέδου της αποβάθρας και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείτε για τη φόρτωση και την εκφόρτωση.

 

Οι υδραυλικές ράμπες βρίσκουν εφαρμογή σε αποβάθρες φόρτωσης εταιρειών Logistics, κατασκευαστικών βιομηχανιών και εταιρειών μεταφορών, βιομηχανιών τροφίμων, επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος κ.ά.

ASSA ABLOY – CRAWFORD

Η Assa Abloy – Crawford, από το 1983 που μπήκε δυναμικά στην αγορά κατασκευής συστημάτων αποβάθρας φόρτωσης, σάς προσφέρει μια σειρά από μοντέλα με πληθώρα χαρακτηριστικών.

 

Οι ράμπες αποβάθρας της Assa Abloy – Crawford κατασκευάζονται από χάλυβα ή αλουμίνιο με αντιολισθητικές λεπτομέρειες προσφέροντας σας μέγιστη ασφάλεια, ενώ ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις εργασιών φόρτωσης και πληρούν όλους τους κανόνες και τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 1398.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΡΑΜΠΕΣ  ASSA ABLOY – CRAWFORD
dl6010s-swingdock

DL6010S Swingdock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 6,0 t

Είναι η τυπική λύση για γενικές βιομηχανικές εφαρμογές και έχει εύκολη λειτουργία. Το σύστημα της ράμπας ASSA ABLOY DL6010S πληροί τις τυπικές απαιτήσεις των περισσότερων λειτουργιών φόρτωσης και συμμορφώνεται πλήρως με τους κανόνες και τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Προτύπου EN 1398.

https://youtu.be/DNP3xzRLEV8

dl6120t-teledock

DL6120T Teledock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 6,0 t

Με τηλεσκοπικό χείλος, είναι η βέλτιστη αποδοτική λύση για τη γενική βιομηχανία και εφαρμογές logistics. Το τηλεσκοπικό χείλος γεφυρώνει με ακρίβεια το κενό μεταξύ ράμπας και φορτηγού.

https://youtu.be/_p532vtux4E

dl6010sr-swingdock

DL6010SR Swingdock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 6,0 t

Είναι η λύση για την αντικατάσταση παλαιάς ράμπας, χωρίς να χρειάζονται οικοδομικές εργασίες. Παρέχεται πληθώρα επιλογών αντικατάστασης για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας.

6020tr-teledock

6020TR Teledock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 6,0 t

Με το πλαίσιο τύπου F που διαθέτει, είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για την αντικατάσταση παλαιών ραμπών. Είναι σχεδιασμένη για συγκόλληση απευθείας στο παλιό πλαίσιο της υπάρχουσας ράμπας.

dl6030c-combidock

DL6030C Combidock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 6,0 t

Είναι η βέλτιστη λύση για θέσεις φόρτωσης και εκφόρτωσης όπου σταθμεύουν οχήματα διαφόρων μεγεθών. Για μικρότερα οχήματα, επεκτείνεται μόνο το μεσαίο τμήμα του χείλους πλάτους 1000 mm, ενώ για μεγαλύτερα οχήματα επεκτείνεται το πλήρες χείλος 2000 mm.

dl6020ta-teledock-autodock

DL6020TA Teledock Autodock 

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 6,0 t

Αυτό το μοντέλο είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης εντός του κτιρίου, καθώς τοποθετείται εξωτερικά από αυτό και φέρει πάνω του τη ράμπα. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα τηλεσκοπικού χείλους.

https://youtu.be/99FWlmFr0kU

dl6020ti-teledock-isodock

DL6020TI Teledock Isodock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 6,0 t

Είναι η βέλτιστη λύση για την εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη φόρτωση και εκφόρτωση σε χώρους με ελεγχόμενη θερμοκρασία. Η ράμπα είναι εφοδιασμένη από κάτω με ένα πάνελ πολυουρεθάνης και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνει μείωση της απώλειας ενέργειας έως και 75%.

https://youtu.be/_7JQc7mlOyY

dl6010sa-swing-autodock

DL6010SA Swing Autodock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 6,0 t

Αυτό το μοντέλο είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης εντός του κτιρίου, καθώς τοποθετείται εξωτερικά από αυτό και φέρει πάνω του τη ράμπα. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα αρθρωτού χείλους.

dl6111s-swingdock

DL6111S Swingdock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 10,0 t ή 15,0 t

Όταν οι απαιτήσεις για διέλευση των φορτίων μεγαλώνουν, τότε πρέπει να επιλέξετε μια ράμπα μεγαλύτερου ωφέλιμου φορτίου 10 ή και 15 τόνων.

dl6121t-teledock

DL6121T Teledock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 10,0 t ή 15,0 t

Είναι η βέλτιστη λύση για τη φόρτωση και εκφόρτωση, με δυνατότητα μεγαλύτερου φορτίου έως και 15 τόνων.

dl6111sa-swing-autodock

DL6111SA Swing Autodock

Αρθρωτό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 10,0 t ή 15,0 t

Αυτό το μοντέλο είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης εντός του κτιρίου, καθώς τοποθετείται εξωτερικά από αυτό και φέρει πάνω του τη ράμπα, με δυνατότητα μέγιστου φορτίου 10 ή 15 τόνων. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα αρθρωτού χείλους.

dl6121ta-teledock-autodock

DL6121TA Teledock Autodock

Τηλεσκοπικό χείλος
Μεγ. βάρος διέλευσης: 10,0 t ή 15,0 t

Αυτό το μοντέλο είναι η ιδανική λύση για εφαρμογές όπου δεν υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης εντός του κτιρίου, καθώς τοποθετείται εξωτερικά από αυτό και φέρει πάνω του τη ράμπα, με δυνατότητα μέγιστου φορτίου 10 ή 15 τόνων. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα τηλεσκοπικού χείλους.