Πτυσσόμενες πόρτες

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι πτυσσόμενες πόρτες προορίζονται για κατασκευές με μικρό χώρο πάνω από το άνοιγμα της πόρτας.

Ελαχιστοποιούν τον χώρο οροφής που απαιτείται στο εσωτερικό του κτιρίου για την εγκατάσταση τους. Η όλη διαδικασία ανοίγματος είναι ορατή, καθιστώντας πιο ασφαλή τα περάσματα και προσφέροντας ευκρινέστερο περιβάλλον.

Χρησιμοποιούν λίγα κινούμενα και οριζόντια μέρη, τα οποία συμβάλλουν στην υψηλή αξιοπιστία και τις μικρές απαιτήσεις συντήρησης. Οι εφαρμογές πορτών που σας προτείνουμε περιλαμβάνουν μοντέλα για χρήση σε βιομηχανικό περιβάλλον καθώς και ειδικές εφαρμογές ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

 

Οι πτυσσόμενες πόρτες της ASSA ABLOY – Crawford έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν όλες τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και απαιτήσεις ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρότυπα που εκδίδονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (CEN). Οι μονάδες παραγωγής της είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το ISO 9001 (Διασφάλιση Ποιότητας Συστήματος) και το ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης).

Δεν υπάρχει αρκετός χώρος πάνω από το άνοιγμα της πόρτας του κτιρίου σας για μια κανονική πόρτα; Οι οριζόντια μετακινούμενες πτυσσόμενες πόρτες προσφέρουν τις λύσεις που χρειάζεστε.

 

Η πόρτα μπορεί να τοποθετηθεί είτε στην εσωτερική είτε την εξωτερική πλευρά του τοίχου. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών είναι διαθέσιμο για να εναρμονιστεί με την εμφάνιση του υπάρχοντος κτιρίου.

 

Με μια μεγάλη γκάμα παραμετροποιήσεων και με δυνατότητα ανοίγματος χειροκίνητα αλλά και αυτόματα με χρήση remote control, μαγνητικού loop, φωτοκύτταρου, ραδιοκυμάτων κ.ά οι πτυσσόμενες πόρτες είναι ιδανικές για εγκαταστάσεις σε συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτωνεκθεσιακούς και εμπορικούς χώρουςαποθήκεςSuper Market κ.ά.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί μια άριστη λύση για τις ανάγκες σας, καθώς και να αναλάβουμε υπεύθυνα την τοποθέτηση και συντήρηση στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Αρωγός μας οι κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες και η υψηλή τεχνογνωσία μας.

ASSA ABLOY – CRAWFORD

Οι πτυσσόμενες πόρτες της Assa Abloy – Crawford έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν όλες τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και απαιτήσεις ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρότυπα που εκδίδονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (CEN).  Οι μονάδες παραγωγής της είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το ISO 9001 (Διασφάλιση Ποιότητας Συστήματος) και το ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης).

Χαμηλό κόστος συντήρησης

Οι πτυσσόμενες πόρτες της Assa Abloy – Crawford αποτελούνται από λίγα κινούμενα μέρη, γεγονός που σημαίνει λιγότερη φθορά λόγω χρήσης και, κατά συνέπεια, μικρότερες απαιτήσεις σε συντήρηση. Οι ηλεκτρικές πόρτες έχουν ομαλή εκκίνηση και λειτουργία stop που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και μειώνει τις απαιτήσεις σε service και ενέργεια.

Υψηλή ασφάλεια και προστασία

Η Assa Abloy – Crawford δεν κάνει κανέναν συμβιβασμό όταν πρόκειται για την ασφάλεια των πελατών της. Οι πόρτες της πληρούν όλες τις απαιτήσεις των εναρμονισμένων ευρωπαϊκών προτύπων. Η όλη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας είναι ορατή, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο για ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Επίσης, μπορεί να ενσωματωθεί μια πόρτα για πεζούς σε οποιοδήποτε τμήμα της κύριας πόρτας, αν χρειάζεται.

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ CRAWFORD

Πρόκειται για μια καλά μονωμένη, πτυσσόμενη πόρτα ειδικά σχεδιασμένη για απαιτητικά βιομηχανικά περιβάλλοντα.
Η μεγάλη ευελιξία κατασκευής της καθιστά δυνατή την εγκατάστασή της σε σχεδόν κάθε τύπο κτιρίου. Η πτυσσόμενη πόρτα διπλώνει προς τα αριστερά, τα δεξιά ή και τις δύο κατευθύνσεις αν είναι σε δύο μέρη, αφήνοντας ελεύθερο όλο το άνοιγμα.

Η πόρτα διατομής ASSA ABLOY OH1042F είναι μια από τις πιο σταθερές πτυσσόμενες πόρτες στην αγορά. Είναι μια πτυσσόμενη πόρτα κατάλληλη για χρήση σε χώρους που απαιτείται η είσοδος άπλετου φωτός ημέρας ή σε κτίρια που χρησιμοποιούνται για την έκθεση προϊόντων. Ο ιδιαίτερα προσαρμόσιμος σχεδιασμός της προσφέρει δυνατότητα εγκατάστασης σε σχεδόν κάθε τύπο κτιρίου. Η πόρτα ολισθαίνει (διπλώνει) προς τα αριστερά, τα δεξιά ή και τις δύο κατευθύνσεις εάν είναι σε δύο μέρη.