Φανοί στάθμευσης

ΦΑΝΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Οι φανοί στάθμευσης παρέχουν μια ασφαλή, αυτόματη και γρήγορη λύση στο πρόβλημα αυτό. Η εταιρεία μας εγκαθιστά τους πλέον σύγχρονους φανούς στάθμευσης της Crawford τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε υπάρχουσες.

 

Τα τελευταία εκατοστά είναι κρίσιμα καθώς αν δεν υπάρξει σωστός υπολογισμός μπορούν να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημα, στην πρόσοψη του κτιρίου ή στην εξέδρα φόρτωσης.

CRAWFORD DOCK IN

Οι φανοί στάθμευσης Crawford Dock-IN αποτελούν την πρώτη παγκοσμίως ολοκληρωμένη λύση στάθμευσης σε ένα σύστημα και παρέχουν έναν ασφαλή και σίγουρο τρόπο σύνδεσης με την βοήθεια αισθητήρων, λευκών καθοδηγητικών και κόκκινων Led φώτων.

 

Τα λευκά καθοδηγητικά φώτα δημιουργούν μια νοητή ευθεία και βοηθούν στην ευθυγράμμιση του φορτηγού κάνοντας την προσέγγιση εύκολη και ασφαλή ενώ τα κόκκινα φώτα ανάβουν μόνο όταν το όχημα βρεθεί στην ακριβή θέση φόρτωσης.

 

Έτσι είναι περιττές οι διαγραμμίσεις στην άσφαλτο και οι μεταλλικές μπάρες ευθυγράμισης ενώ χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία LED το Crawford Dock-IN έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρόνος ζωής: 5 χρόνια, όταν τροφοδοτείται 24ώρες/ημέρα
Ισχύς LED: 2,4 W
Τάση λειτουργίας: 220-230V
Θερμοκρασίες λειτουργίας: -20°C έως +55°C
Υγρασία λειτουργίας: 0-80% rel.
Βαθμός προστασίας: IP66

ΟΦΕΛΗ
  • Προσφέρει μεγαλύτερο και ακριβέστερο οπτικό βοήθημα.
  • Έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω της σύγχρονης τεχνολογίας LED.
  • Εξαλείφουν τον κίνδυνο ζημιάς στην αποβάθρα σύνδεσης και τα φορτηγά.
  • Αποτελεί μια βιώσιμη λύση ασφάλειας.
  • Στα θετικά ο όμορφα σχεδιασμένος φωτισμός χαρίζει στο κτίριο ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

CRAWFORD EYE

Οι φανοί στάθμευσης Crawford EYE είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που βοηθάει τον οδηγό να υπολογίσει την απόσταση κατά την στάθμευση του οχήματος καθιστώντας την όλη διαδικασία ταχύτερη και ασφαλέστερη.

 

Αποτελείται από μια μονάδα αισθητήρων που είναι τοποθετημένοι σε μια προστατευμένη θέση κάτω από την ράμπα. Αυτός ο αισθητήρας ελέγχει τρεις φωτεινούς σηματοδότες οι οποίοι με τη σειρά τους υποδεικνύουν στον οδηγό του φορτηγού την απόσταση από την ράμπα.

 

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σύνδεσης τα φανάρια αναβοσβήνουν με την σειρά από πράσινο σε κίτρινο και στη συνέχεια στο κόκκινο. Το κόκκινο φως υποδηλώνει πως το φορτηγό βρίσκεται στην ακριβή θέση σύνδεσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
  • Αποτρέπει ανεπιθύμητες συγκρούσεις και ζημιές στα οχήματα, τα κτίρια και την εξέδρα φόρτωσης.
  • Προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου κατά την διαδικασία στάθμευσης.
  • Οι αισθητήρες αναγνωρίζουν επίσης τυχόν ανθρώπινη παρουσία ανάμεσα στο φορτηγό και την αποβάθρα για αποφυγή ατυχημάτων.
  • Όταν η διαδικασία φορτοεκφόρτωσης ολοκληρωθεί ο χειριστής μπορεί να ανάψει το πράσινο φωςΑυτό αποτρέπει την επικίνδυνη πρόωρη αποχώρηση του οχήματος.
  • Οι φανοί στάθμευσης Crawford ΕΥΕ είναι συμβατοί με οποιαδήποτε μάρκα αποβάθρας φόρτωσης ή υδραυλικής ράμπας έχετε επιλέξει.