Εξοπλισμός Αποβάθρας Φόρτωσης

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΒΑΘΡΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

buffers-idservice (1)

Οι προσκρουστήρες ή buffer τοποθετούνται μπροστά από τη ράμπα για να απορροφήσουν την ενέργεια ενός οχήματος που χτυπά το κτίριο κατά την οπισθοπορία του λόγω εσφαλμένων χειρισμών του οδηγού.

fotismos-led-idservice (1)

Το ανθεκτικό σύστημα φωτισμού LED αποβάθρας φόρτωσης της Assa Abloy είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο προϊόν. Παρέχει μια σημαντική, ασφαλή και άνετη βοήθεια σε όσους εργάζονται στον χώρο φορτοεκφόρτωσης.

fanoi-stathmefsis-idservice-crawford-dock-in

Οι φανοί στάθμευσης είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που βοηθάει τον οδηγό να υπολογίσει την απόσταση κατά τη στάθμευση του οχήματος στην αποβάθρα φόρτωσης, καθιστώντας την όλη διαδικασία ταχύτερη και ασφαλέστερη.

assa-abloy-wheel-chock

Οι ηλεκτρονικοί τάκοι προσφέρουν πρόσθετη ασφάλεια στις αποβάθρες κατά τη διαδικασία φορτοεκφόρτωσης.

Μόνο όταν ο τάκος έχει τοποθετηθεί στον τροχό, ασφαλίζοντας έτσι το όχημα, ο χειρισμός της ράμπας φόρτωσης “ξεκλειδώνει” και μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

sistimata-sigratisis-oximaton-proepisk

Το αυτόματο σύστημα συγκράτησης ASSA ABLOY DE6190AR με στρογγυλό βραχίονα ασφάλισης έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τυχόν μη προγραμματισμένη μετακίνηση του οχήματος έτσι ώστε να διασφαλίζεται ανά πάσα στιγμή η ασφαλής διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης.