Εξοπλισμός Αποβάθρας Φόρτωσης

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΟΒΑΘΡΑΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

assa-abloy-wheel-chock

Οι ηλεκτρονικοί τάκοι προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια στις αποβάθρες κατά την διαδικασία φορτοεκφόρτωσης. Μόνο όταν ο τάκος έχει τοποθετηθεί στον τροχό ασφαλίζοντας έτσι το όχημα ο χειρισμός της ράμπας φόρτωσης “ξεκλειδώνει” και μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

fanoi-stathmefsis-idservice-crawford-dock-in

Οι φανοί στάθμευσης είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα που βοηθάει τον οδηγό να υπολογίσει την απόσταση κατά την στάθμευση του οχήματος στην αποβάθρα φόρτωσης καθιστώντας την όλη διαδικασία ταχύτερη και ασφαλέστερη.

fotismos-led-idservice (1)

Το ανθεκτικό LED σύστημα φωτισμού αποβάθρας φόρτωσης της Crawford είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο προϊόν. Παρέχει μια σημαντική, ασφαλή και άνετη βοήθεια σε όσους εργάζονται στον χώρο φορτοεκφόρτωσης.

buffers-idservice (1)

Οι προσκρουστήρες ή buffers τοποθετούνται μπροστά από την ράμπα για να απορροφήσουν την ενέργεια ενός οχήματος που χτυπά το κτίριο κατά την οπισθοπορεία του λόγω εσφαλμένων χειρισμών του οδηγού.

sistimata-sigratisis-oximaton-proepisk

Το αυτόματο σύστημα συγκράτησης ASSA ABLOY DE6190AR με στρογγυλό βραχίονα ασφάλισης έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τυχόν μη προγραμματισμένη μετακίνηση του οχήματος έτσι ώστε να διασφαλίζετε ανά πάσα στιγμή την ασφαλή διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης.