Ανασυρόμενες πόρτες

ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι πόρτες ASSA ABLOY – Crawford, είναι από τις πιο ποιοτικές και καλά σχεδιασμένες, μονωμένες πόρτες στην αγορά. Πρόκειται για μια πολύσπαστη πόρτα, κατάλληλη για όλους τους τύπους κτιρίων, όσον αφορά τόσο τη λειτουργία όσο και την εμφάνιση.

Οι ανασυρόμενες πόρτες είναι ιδανικές για κτίρια με περιορισμένο χώρο γύρω από το άνοιγμα της πόρτας. Ανοίγουν κάθετα και ακινητοποιούνται κάτω από την οροφή προσφέροντας άνεση στον χώρο και ελεύθερη είσοδο χωρίς κινδύνους ατυχημάτων. Είναι κατασκευασμένη από μονωμένα πάνελ τα οποία είναι σχεδιασμένα χωρίς θερμική γέφυρα πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και ταυτόχρονα μείωση του κόστους αυτής.

Οι εφαρμογές πορτών που σας προτείνουμε περιλαμβάνουν μοντέλα για χρήση σε βιομηχανικό περιβάλλον καθώς και ειδικές εφαρμογές ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας.

Οι ανασυρόμενες πόρτες ASSA ABLOY – Crawford έχουν σχεδιαστεί ώστε να πληρούν όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας βάση των ευρωπαϊκών οδηγιών και των προτύπων που εκδίδει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης, CEN.

Δεν υπάρχει αρκετός χώρος γύρω από το άνοιγμα της πόρτας του κτιρίου σας για μια κανονική πόρτα;

 

Χρειάζεστε μια ανθεκτική και αξιόπιστη πόρτα που να μην εμποδίζει τις μετακινήσεις σας αλλά να “χάνεται” κάθε φορά που θα ανοίγει;

 

Θέλετε την συνεχή διέλευση του προσωπικού αλλά και κάποιες φορές ένα μεγαλύτερο άνοιγμα για οχήματα;

 

Αν σας έχει απασχολήσει ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω ερωτήματα τότε σίγουρα χρειάζεστε μια ανασυρόμενη πόρτα!

Η πόρτα μπορεί να τοποθετηθεί είτε στην εσωτερική ή την εξωτερική πλευρά του τοίχου. Ένα ευρύ φάσμα επιλογών είναι διαθέσιμο για να εναρμονιστεί με την εμφάνιση του υπάρχοντος κτιρίου.

 

Με μια μεγάλη γκάμα παραμετροποιήσεων και δυνατότητα ανοίγματος χειροκίνητα αλλά και αυτόματα με χρήση remote control, μαγνητικού loop, φωτοκύτταρου, ραδιοκυμάτων κ.α οι ανασυρόμενες πόρτες είναι ιδανικές για εγκαταστάσεις σε συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτωνεκθεσιακούς και εμπορικούς χώρουςαποθήκεςSuper Market κ.α

 

Αρωγός μας οι κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες και η υψηλή τεχνογνωσία μας.

CRAWFORD

Η Assa Abloy – Crawford είναι ο κορυφαίος διεθνής προμηθευτής βιομηχανικών πορτών και λύσεων logistics.
Τα προσεκτικά επιλεγμένα και ανεπτυγμένα μοντέλα πορτών και εξοπλισμού αποβαθρών φόρτωσης (ράμπες) και η μεγάλη τεχνογνωσία που προσφέρει, είναι ο λόγος για τον οποίο περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πελάτες έχουν επιλέξει λύσεις Crawford για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησης τους όλο το εικοσιτετράωρο.

 

Η συνεχής εκπαίδευση μας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Ολλανδία αποτελεί εγγύηση για την επιλογή σας είτε αυτή αφορά συντήρηση είτε εγκατάσταση και επίβλεψη.

 

Οι ανασυρόμενες πόρτες παρουσιάστηκαν από την Assa Abloy Crawford στην αγορά της Αμερικής εδώ και 70 χρόνια και η τεχνολογία της αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα αυτό. Έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν όλες τις επιχειρησιακές απαιτήσεις και απαιτήσεις ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρότυπα που εκδίδονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης, CEN. Οι μονάδες παραγωγής της είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με ISO 9001 (Διασφάλιση Ποιότητας Συστήματος) και ISO 14001 (Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης).

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί μια άριστη λύση για τις ανάγκες σας. Θα αναλάβουμε υπεύθυνα την τοποθέτηση και συντήρηση στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ CRAWFORD

Η ανασυρόμενη πόρτα τυπου 1042P της Assa Abloy – Crawford έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές όπως Logistics centers, αποθήκες και σε όλες τις εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης προϊόντων.

Η μεγάλη εισροή φυσικού φωτός την καθιστά ιδανική για εκθεσιακούς χώρους και  εγκαταστάσεις με ανάγκες σε φυσικό φωτισμό.
Παράθυρα από ακρυλικό ή σκληρό γυαλί.

Όταν χρειάζεται κάτι πολύ όμορφο και ταυτόχρονα λειτουργικό ιδανικό για εκθεσιακούς χώρους.
Παράθυρα από ακρυλικό ή σκληρό γυαλί.

Όταν απαιτείται μεγαλύτερη μόνωση και πλήρη σφράγιση της αποθήκης για την αποφυγή επηρεασμού της εσωτερικής θερμοκρασία  από την εξωτερική ειναι η καλύτερη επιλογή. Κατάλληλη για ψυχώμενους ή θερμενόμενους  χώρους.