Ψυκτικοί Θάλαμοι

ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ

kourtines-pvc

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόση απώλεια ψύξης έχετε όταν ανοίγετε την πόρτα του ψυκτικού θαλάμου της επιχείρησης σας; Οι διάφανες λωριδοκουρτίνες από PVC προσφέρουν την λύση που χρειάζεστε.

portes-mentesedon

Έχουμε εγκαταστήσει, επισκευάσει και συντηρήσει πολλές πόρτες μεντεσέδων σε ψυκτικούς θαλάμους και η εμπειρία μας μπορεί να σας βεβαιώσει πως είναι οι πλέον ανθεκτικές και αξιόπιστες ενώ παράλληλα αποτελούν οικονομικότερες λύσεις σε σχέση με πόρτες που χρησιμοποιούν αυτοματισμούς για την λειτουργία τους.

portes-flip-flap

Με τις πόρτες τύπου flip-flap μας παρέχεται η δυνατότητα να κινηθούμε με άνεση χωρίς την χρήση των χεριών μας και χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε υγειονομικούς χώρους.

syromenes-viomichanikes-portes

Οι υδραυλικές ράμπες εξαλείφουν το χάσμα μεταξύ του οχήματος και της αποβάθρας φόρτωσης με αποτέλεσμα η φόρτωση να γίνεται σε έναν επίπεδο διάδρομο με απόλυτη ασφάλεια τόσο για τα μηχανήματα όσο και για τα προϊόντα σας.

anistaseis-dapedou-portes

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε το πάγωμα της πόρτας στην κατάψυξη και την φθορά στα σημεία επαφής είναι να τοποθετηθούν αντιστάσεις στο δάπεδο κάτω από αυτήν. Οι αντιστάσεις αυτές τοποθετούνται κατά μήκος της πόρτας και σε πλάτος ενός τουλάχιστον μέτρου (μισού μέτρου εντός της κατάψυξης και μισού μέτρου εκτός).