Πόρτες Flip-Flap

ΠΟΡΤΕΣ FLIP FLAP

Οι πόρτες τύπου flip-flap μάς παρέχουν τη δυνατότητα να κινηθούμε με άνεση χωρίς τη χρήση των χεριών μας και χρησιμοποιούνται κατά κύριο λόγο σε υγειονομικούς χώρους.

 

Προσφέρουν τη δυνατότητα να διαχωρίσουμε τους τομείς εργασίας σε μια επιχείρηση (παραγωγή-διοίκηση, αποθήκευση-φόρτωση, δωμάτια προσωπικού-χώρους υγιεινής κ.ά.).

 

Αποτελούν την πιο οικονομική λύση, ενώ παράλληλα προσφέρουν πολλές δυνατότητες επιλογής ανάμεσα σε υλικά, χρώματα και σχεδιασμό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ανοίγουν προς τις δύο κατευθύνσεις.

Τα μηχανικά μέρη τους (μεντεσέδες) προστατεύονται από προφίλ ανοξείδωτου χάλυβα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε PVC, πολυαιθυλένιο ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Μπορούν να μένουν σταθερά ανοιχτές στις 90 μοίρες.

Οι περιστρεφόμενες πόρτες flip-flap είναι η επιτομή της άνεσης και της σχεδίασης.

Συνδυασμός ποιότητας και οικονομίας

Η πόρτα GP 200, χάρη στους μεντεσέδες από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Συμμορφώνεται με πολύ υψηλά πρότυπα υγιεινής, είναι ανθεκτική στο κρύο και το νερό, ανθεκτική στη χρήση και επομένως αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον τομέα παραγωγής τροφίμων.

 

Λειτουργεί απροβλημάτιστα και αξιόπιστα ελαχιστοποιώντας τις απαιτήσεις συντήρησης ακόμα και σε συνθήκες υψηλής κυκλοφορίας.

 

Τα φύλλα της πόρτας και οι μεντεσέδες είναι ανθεκτικά στην κρούση και είναι σε θέση να αντέχουν στις καταπονήσεις. Αυτό την καθιστά ιδανική για χρήση στον τομέα της εστίασης, σε σούπερ μάρκετ, εταιρείες παρασκευής τροφίμων, εργαστήρια, ιατρεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.ά.

Με μια ματιά:

 • Με φύλλο πόρτας από 15 χιλιοστά πάχος, ασφαλές για τρόφιμα, από υλικό ΡΕ 500
 • Υψηλή αντοχή σε κρούσεις
 • Ανθεκτική σε λάδια, οξέα, χημικά και διαλυτικά
 • Παράθυρα – φινιστρίνια σε διάφορες παραλλαγές
 • Μεντεσέδες από μη-διαβρωτικό ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μπορεί να μένει σταθερά ανοιχτή στις 90°
 • Διατίθεται επίσης και σε δίφυλλη

Η ευελιξία στον σχεδιασμό συναντά την υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική

Οι πόρτες flip-flap έχουν μακρά παράδοση χρήσης τόσο στον τομέα της εστίασης όσο και στο εσωτερικό των καταστημάτων. Χάρη στον σύγχρονο σχεδιασμό τους, οι πόρτες flip-flap μπορούν να εναρμονιστούν πλήρως με το περιβάλλον, ενώ παράλληλα αποτελούν εντυπωσιακά στοιχεία αισθητικής. Όπως και όλες οι πόρτες flip-flap της Grothaus, κατασκευάζονται στα μέτρα που χρειάζεστε και διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και αποχρώσεων ξύλου.

 

Οι εύκαμπτοι και ανθεκτικοί μεντεσέδες από ανοξείδωτο χάλυβα εφάπτονται στο εσωτερικό του φύλλου της πόρτας. Προσφέρουν πολύ ομαλή λειτουργία και διαθέτουν ρυθμιζόμενο άνοιγμα.

 

Οι πόρτες flip-flap ταιριάζουν εύκολα τόσο σε υπάρχοντα όσο και σε νέα κτίρια, διαθέτουν ανοξείδωτο προφίλ και μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας σε ένα άνοιγμα ή σε ένα υπάρχον ξύλινο πλαίσιο. Προαιρετικά, παρέχουμε και πλαίσια από ανοξείδωτο χάλυβα.

Με μια ματιά:

 • Μεταλλικά μονωτικά φύλλα πόρτας πάχους 40 χιλιοστών με πυρήνα αφρού
 • Διατίθεται με επιφάνεια ανοξείδωτου χάλυβα ή γαλβανισμένης λάκας
 • Περισσότερα από 100 σχέδια επιφάνειας στη διάθεσή σας
 • Μεντεσέδες από μη-διαβρωτικό ανοξείδωτο χάλυβα
 • Μπορεί να μένει σταθερά ανοιχτή στις 90°