Συρόμενες πόρτες

ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι συρόμενες πόρτες προσφέρουν ταχύτερο άνοιγμα και κλείσιμο επιτρέποντας σας να έχετε γρήγορη διέλευση. Σε περιπτώσεις που εφαρμόζονται αυτοματισμοί δεν έχετε καμία επαφή με τα μέρη της πόρτας εξασφαλίζοντας απόλυτες συνθήκες υγιεινής. Είναι ιδανικές για εξοικονόμηση χώρου καθώς ανοίγουν παράλληλα με το δωμάτιο που κλείνουν συμβάλλοντας παράλληλα στη γενικότερη αισθητική.

Οι συρόμενες πόρτες ψυκτικών θαλάμων βρίσκουν εφαρμογή σε:

 

  • Βιομηχανίες Logistics – διανομής και αποθήκευσης τροφίμων
  • Βιομηχανίες παρασκευής ευπαθών τροφίμων
  • Βιομηχανίες παρασκευής αλλαντικών
  • Βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος
  • Φαρμακοβιομηχανίες
  • Εταιρείες catering, εστιατόρια κ.ά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με γνώμονα τη συνεχή καινοτομία, η εταιρεία μας προμηθεύει δοκιμασμένες, ελεγμένες και προσανατολισμένες προς τον χρήστη λύσεις.

 

Όλες οι πόρτες έχουν κοινό χαρακτηριστικό τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής και εξασφαλίζουν στον πελάτη το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι συρόμενες πόρτες αποτελούν την καλύτερη λύση για τις εξής εφαρμογές:

Η διατήρηση ελεγχόμενης θερμοκρασίας σε χώρους επεξεργασίας και αποθήκευσης είναι μια πρόκληση για μια πόρτα που θα πρέπει να αποδεικνύει την αξία της σε μακροχρόνια χρήση, ακόμη και υπό ακραίες συνθήκες. Οι συρόμενες πόρτες της Foris Index για συντηρήσεις και καταψύξεις είναι οι πλέον κατάλληλες για αυτόν τον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα. Τα κορυφαία υλικά, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το υψηλό επίπεδο λειτουργίας όλων των μηχανικών μερών εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία με χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

Είτε χρειάζεστε ένα μικρό και ελαφρύ διαχωριστικό δωματίου, είτε μία οικονομική λύση που εξοικονομεί χώρο πρόσβασης, είτε μια πόρτα που προσφέρει γρήγορο άνοιγμα και κλείσιμο, οι συρόμενες πόρτες της Foris Index για βοηθητικούς χώρους προσφέρουν τη λύση που ζητάτε.

Με πολυάριθμες επιλογές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τομέων.

Όλες οι πόρτες μπορούν να συνδυαστούν με κουρτίνες PVC για μέγιστη μόνωση και διατήρηση της ψύξης στους αποθηκευτικούς σας χώρους.

 

Χάρη στην εξαιρετική τους εμφάνιση, ορισμένα μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και σε χώρους γραφείων ή συνεδριακών κέντρων εξασφαλίζοντας την απαραίτητη ηχομόνωση, ενώ άλλες ενδείκνυνται για χώρους παρασκευής φαγητών, φαρμακοβιομηχανίες κ.ά.

*Σε όλα τα μοντέλα προσφέρονται προσαρμοσμένα μεγέθη κατόπιν παραγγελίας.